Τι θα δείτε από την Έλενα Μανάκου για το 2017

Μια καταπληκτική χρονιά αρχίζει να ξετυλίγεται σιγά σιγά… η έμπνευση για μας που δημιουργούμε, πραγματικά μεγάλη. Διαφαίνεται ήδη ότι φέτος θα τα έχουμε όλα, ρομαντικά, ρετρό, έθνικ, μποέμικα, vintage αλλά και κλασσικά, διαχρονικά, ωστόσο όλα πολύ πολύ παιδικά.

Προσωπικά ποτέ δεν ξεχνώ ότι σχεδιάζω πρώτα για ένα παιδί, ένα πολύ μικρό παιδί, ένα μωράκι ουσιαστικά που η μεγαλύτερη δική μου επιθυμία σαν διακοσμήτρια και σαν σχεδιάστρια των βαπτιστικών του ενθυμίων, είναι να περιτριγυρίζεται από ιδιαίτερα χαρουμενά αλλά και γλυκά ή χρωματιστά πράγματα που θα τα αγαπήσει που θα παίξει μαζί τους, που μεγαλώνοντας θα τα ταυτίσει με ευτυχισμένες παιδικές στιγμές.

Τι θα δείτε λοιπόν από την Έλενα Μανάκου για το 2017?
Σίγουρα περίτεχνα χειροποίητα καινούργια σχήματα σε βαπτιστικά κουτιά, τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια.
Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα, συνδυασμούς έντονους, συνδυασμούς γλυκούς, συνδυασμούς δυνατούς και ιδιαίτερους.
Ζωγραφική σχεδόν ευθραστή , τόσο ντελικάτη και λεπτεπίλεπτη αλλά πάντα παιδική.
Χειροποίητα υφασμάτινα αλλά και ξύλινα διακοσμητικά καλοδουλεμένα και κυρίως μοναδικά.

Τώρα όσα αναφορά τα θέματα που θα παρουσιαστούν? Πολλά μα πολλά φέτος, θέματα που δεν περιμένετε, που θα σας ξαφνιάσουν, που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και θα σας εμπνεύσουν για τις ωραιότερες θεματικές βαπτίσεις που θα έχετε κάνει ποτέ.

Λίγη υπομονή ακόμα παρακαλώ πολύ, οι εικόνες θα έρθουν σύντομα από το εκθεσιακό κέντρο Μ.Ε.C Παιανίας στις 4 Φεβρουαρίου 2017 και θα είναι μοναδικές…

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας

Εμ Καμπούρη 36 Μοσχάτο Τ.Κ. 183 45

ΦΑΞ: 210 94 25 295