Σκέψεις που θα σας κάνουν να μην κλάψετε στη βάπτιση του μωρού σας

smile

Ετοιμαζόσαστε για αυτή τη μέρα εδώ και μήνες… Είναι άλλωστε η επιστροφή σας στον κόσμο των ενηλίκων, αλλά είναι και μια μέρα του θησαυρού σας, του αστεριού σας. Πολλά όσα έχετε να κάνετε… δίαιτα, ψώνια, κομμωτήριο, μανικιούρ – πεντικιούρ και μακιγιάζ!

Είστε μια κούκλα, είστε μια θεά! Και τότεεεεεεε…
Ο αξιαγάπητος κατά τα άλλα Πάτερ πιάνει το μωρό σας, την αγάπη σας και το πιέζει τόσο πολύ στην κολυμπήθρα  που η λατρεία σας τρομάζει και και αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα… και είναι εκείνη η στιγμή που ξεκινάει για σας ο κίνδυνος του να ξεσπάσετε σε λυγμούς!

Όχι, όχιιι, όχιιιιι…  δεν θα τρέξει η μάσκαρα, δεν θα χαλάσει η βάση του μακιγιάζ, δεν θα γίνουν κατακόκκινα τα μάτια σας.

Μηχανισμός σκέψεων ξεκινάει…
1. Φανταστείτε ότι το μωρό σας κατά βάθος έχει ξεσπάσει στα γέλια αντικρίζοντας τα αστεία γένια του Πάτερ.
2. Ταξιδέψτε στο μέλλον όπου πια το μικρό σας έχει μεγαλώσει και ρωτήστε το “Θυμάσαι αγάπη μου την βάπτισή σου?”, για να εισπράξετε ένα τεράστιο βλέμμα απορίας (δεν θυμάται τίποτα)!
3. Το παρελθόν ξεδιπλώνετε μπροστά  στα μάτια σας, ο πνευματικός σας, ο πάτερ σας, είναι μωρό και είναι εκείνος μέσα στην κολυμπήθρα και αντί να κλαίει σκέφτεται φωναχτά “ωραία ρούχααααα, νομίζωωω θα μου πηγαίνουννν και εμένα όταν μεγαλώσω”.
Αν με τις παραπάνω σκέψεις λίγο, χαμογελάσατε λιγουλάκι ή στην καλύτερη των περιπτώσεων γελάσατε, τότε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΕΙ!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 100€

Ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός των κατηγοριών Βάπτιση και Μπομπονιέρες

Εγγραφείτε Στο Newsletter και

κερδίστε 10% έκπτωση

στην πρώτη παραγγελία.