Αναμνήσεις μιας γλυκιάς βάπτισης!

Πόσο μαγικό είναι εκεί που σερφάρεις αδιάφορα ξαφνικά να βλέπεις ένα δικό σου δημιούργημα ένα αγαπημένο σου βαπτιστικό σετ να κυριαρχεί εμβληματικό σε μια υπέροχη, πραγματικά υπέροχη φωτογραφία και να συμμετέχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φωτογραφικό  άλμπουμ μιας καταπληκτικής βάπτισης ?

ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ….. Νομίζω βλέποντας το ότι έννοιωσα σαν παιδάκι που του χαρίσαν ένα μοναδικό παιχνίδι και του προσφέραν επιπλέον και ένα τεράστιο κυπελάκι παγωτό με cookies ,μπανάνα, καραμέλα και σιρόπι σοκολάτα!….Σκέτη τρέλα ….!

Η Sofia Petridena μια καλλιτέχνης φωτογράφος από την Ρόδο μου χάρισε εντελώς απρόσμενα το καλύτερο επαγγελματικό δώρο για το 2017! Γιατί τίποτα τελικά δεν με χαροποιεί περισσότερο από το να νοιώθω περήφανη για την δουλειά μου και τα έργα μου, που αποκτούν διπλή αξία μέσα από τα μάτια μιας πολύ καλής επαγγελματίας φωτογράφου! Όλο αυτό λοιπόν με έκανε να πειστώ ακόμα περισσότερο για το πόσο σημαντικός είναι ο φωτογράφος στο μυστήριο της βάπτισης!

Οι αναμνήσεις ενός τόσο γλυκού μυστήριου επιβάλλεται να τις αιχμαλωτίζει  και να τις αποδίδει ο καλύτερος… ο φωτογράφος που μπορεί να κάνει μια φωτογραφία να μιλήσει ,να χαμογελάσει, να χαρεί και να συγκινηθεί…. ο καλλιτέχνης που θα σεβαστεί την διαδικασία και θα δουλέψει σκληρά για να μεταφέρει ξανά και ξανά όλα τα υπέροχα και μοναδικά εκείνης της ημέρας, τις μικρές στιγμές, τις λεπτομέρειες …. ο άνθρωπος που αγαπά την δουλειά του και που αυτό ξεχειλίζει σε κάθε του έργο!

Ήμουν πολύ τυχερή που συμμετείχε το δικό μου έργο σε μια τέτοια δουλειά …. ήμουν τυχερή που η Sofia Petridena συνάντησε τυχαία το αγαπημένο μου Luna Park Carousel!
Σε ευχαριστώ τόσο πολύ…

Απολαύστε και εσείς το νέο μας εξώφυλλο elenamanakou.gr
Και για να δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ επισκεφτείτε το sofiapetridena.com

.

 .

.

.

.

 .

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 100€

Ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός των κατηγοριών Βάπτιση και Μπομπονιέρες

Εγγραφείτε Στο Newsletter και

κερδίστε 10% έκπτωση

στην πρώτη παραγγελία.