Προφίλ

Η σχεδιάστρια Έλενα Μανάκου ξεκίνησε τα πρώτα δειλά βήματα στο χώρο της βάπτισης το 2005. Η ξεκάθαρα ιδιαίτερη και μοναδική αισθητική της αμέσως την ξεχώρισε κάνοντας τις χειροποίητες δημιουργίες της να καθορίζουν την τάση στη Βάπτιση!

Η ομάδα

Η ομάδα της Έλενας Μανάκου αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και γνώση που δημιουργούν περίτεχνα διακοσμητικά αντικείμενα αξιοποιώντας  την οικογενειακή τεχνογνωσία στην χειροποίητη κατασκευή. Απαλλαγμένη από εξαρτήσεις σε εισαγόμενα ή μη υλικά η Βάπτιση της Έλενας Μανάκου είναι 100% χειροποίητη με την κυριολεκτική έννοια της λέξης .

Υλικά

Κάθε συλλογή ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα σχήματα στα ξύλινα κουτιά, για τα μοναδικά διακοσμητικά , τους υπέροχους συνδυασμούς και τα πρωτότυπα θέματα. Ωστόσο όλα τα παραπάνω πετυχαίνονται μόνο με υλικά πολύς καλής ποιότητας: ξύλα με ειδικές οικολογικές βαφές νερού, αντικείμενα παραγωγής μας με βάση το γύψο, υφάσματα, δαντέλες, βαμβακερές, λινές και μεταξωτές. Ότι καλύτερο για τον τελικό ουσιαστικά καταναλωτή: τα παιδιά!

Οι συλλογές

Κάθε συλλογή αποτελεί έμπνευση της Έλενας Μανάκου όπου για να φτάσει στην υλοποίηση προηγούνται άπειρες ώρες συζήτησης με την ομάδα της και αρκετά δείγματα για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν θα ακουστεί ποτέ η φράση «δε γίνεται» γιατί πολύ απλά στην «Έλενα Μανάκου»  ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
Εμμ. Καμπούρη 36
1ος όροφος
Μοσχάτο, Τ.Κ. 18 345
ΤΗΛ: 210 94 25 290 - 210 94 25 217
FAX: 210 94 25 295